Beques i ajuts

PER ALUMNES QUE CURSEN BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

Les persones interessades  a demanar  la beca a l’estudi de caràcter general destinada a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius pel curs 2018/19, que promou el Ministeri d’Educació podeu consultar la convocatòria a la seva pàgina web: www.mecd.gob.es

Per aquest curs heu d’accedir a la pàgina: (https://sede.educacion.gob.es/sede/login/inicio.jjsp?idConvocatoria=1093).  Haureu d’emplenar les vostres dades personals, i únicament presentar la sol·licitud per internet. Si el procés ha estat correcte es generarà un justificant de la presentació telemàtica de la beca que haureu d’imprimir i guardar com a justificant de la presentació, però que no caldrà lliurar-lo a la unitat de beques excepte en els casos que s’indiqui expressament. El període de presentació finalitza el 1 d’octubre de 2018.

Per qualsevol consulta, podeu accedir al telèfon d’ajuda del ministeri 91.083.79.37, a l’adreça electrònica:                          (www.educacion.gob.es/consultas-informacion ) i a secretaria del centre.

Consulteu els requisits


BEQUES PER ALUMNES AMB DIFICULATATS D’APRENENTATGE

Els alumnes que tenen dificultats en l’aprenentatge , poden sol·licitar beca a través del següent enllaç:

www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/050140/ficha.html