L’Escola Freta de Calella i l’ATC signen un conveni de col·laboració

"A l'acte hi van asistir, l'Alcaldessa i regidores del municipi, així com membres del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya"

“A l’acte hi van asistir, l’Alcaldessa i regidores del municipi, així com membres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya”

En el curs 2015-2016, Marta Pacheco (Titular de l’escola) i Isabel Mallol (Presidenta de l’ATC – Associació Turística de Calella) van signar un CONVENI DE COL·LABORACIÓ, que ha comptat amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Calella.

Aquest conveni aproparà l’ensenyament al món laboral, amb la realització de pràctiques de l’alumnat del Cicle Tècnic en Gestió Administrativa i la possibilitat de realitzar un contracte laboral amb vinculació formativa.

L’acte, que va comptar amb les intervencions de Marta Pacheco (Titular de Freta), de la Isabel Martínez (Directora Pedagògica de Freta), de la Isabel Mallol (Presidenta de l’ATC), del Sr. Melcior Arcarons (Director General de Formació Professional de la Generalitat) i de la Il·lustríssima Alcaldessa de Calella la Sra. Montserrat Candini.

També hi van ser presents, Josep-Vicent Garcia (Director dels Serveis Territorials al Maresme -Vallès Oriental la Generalitat), Núria Parella (Regidora d’Educació i Política Social de l’Ajuntament de Calella) i membres del sector turístic i empresarial de Calella, entre d’altres.

L’acte va acabar amb un refrigeri en el que hi van participar tots els assistents, entre els que hi havia el col·lectiu de Mestres, alumnes que es beneficiaran d’aquest important acord, socis de l’ATC i amics.