Els alumnes de 1r d’ESO participen en la Trobada de Gegantons de Calella

El proppassat diumenge 17 de juny, voluntàriament els alumnes de 1r d’ESO, alguns pares i alguns professors de l’escola van participar en la trobada de Gegantons organitzada per la Colla Gegantera de Calella. Aprofitant aquesta celebració, el conjunt de capgrossos elaborats en el context d’un projecte de 1r d’ESO de Visual i Plàstica i Música van ocupar un espai de la cercavila i van seguir una ruta que es va iniciar a la Plaça Catalunya, va continuar pel Carrer Església i va finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament. En aquest darrer emplaçamanet, els gegantons, gegantonets i capgrossos de les diverses colles participants van exposar un ball acompanyat per la tradicional música de gralla i tambors que va posar punt i final a la jornada.

Els alumnes, els pares i els professors vam quedar molt satisfets del caire festiu de la trobada i de la bona acollida que va tenir la incipient agrupació gegantera de l’Escola. Desitgem seguir treballant per ampliar i millorar la nostra participació en aquest tipus de festivitats que permeten acostar la pràctica educativa al context cultural més pròxim.