Ampa

ampacalellaQuè és l’AMPA?
És una associació sense afany de lucre que agrupa les mares i pares d’alumnes d’aquest centre. L’ objectiu principal és treballar en cooperació amb l’escola per a la millora del centre i de la formació dels nostres fills, tant a nivell intel·lectual com personal. Esta formada per tots els pares i mares del centre i no només pels que formem la Junta, nosaltres només us representem.

Quan escollim escola pels nostres fills, hem d’ésser conscients del tipus de centre educatiu al que els inscrivim, cada escola té un tarannà, unes normes de convivència i de disciplina que hem de respectar, els pares i mares tenim uns drets però també uns deures.

L’educació dels nostres fills no ha de quedar aïllada a l’escola o a casa, l’escola sense els pares o els pares sense l’escola no aniríem gaire lluny i els nostres fills menys, si aquests anys tant importants no els visquéssim plegats.

Què fem des de l’AMPA?
Participem de forma oberta i activa en la vida del centre per dinamitzar la seva activitat i per promoure projectes complementaris a l’estudi: Caga Tió pels alumnes d’Infantil; Esmorzar nadalenc pels alumnes i mestres d’Infantil i Primària; “Reis d’Orient; Trobada de famílies a la Festa Sant Jordi; Xerrades orientatives pels pares i mares,…
La Junta de l’AMPA està representada i col·labora en tots el organismes escolars: Consell Escolar del centre i Consell Escolar Municipal.
Col·laborem i actuem com a interlocutors amb la Direcció del centre per tractar temes que afecten tot el col·lectiu de famílies.
Com ens comuniquem?

Durant el curs la Junta es reuneix de manera sistemàtica cada primer dijous de mes; les reunions són obertes a tothom.
El mes de octubre-novembre es realitza l’Assemblea General Ordinària a on s’informa del balanç econòmic anual, de les activitats i altres incidències. És el moment oportú per donar a conèixer la vostra opinió i validar la Junta.
Ens podeu fer arribar els vostres suggeriments, dubtes, problemes,…. mitjançant la Bústia situada a la recepció de l’Edifici de Primària o el nostre correu electrònic ampafretacalella@gmail.com.
WEB: www.ampafretacalella.com Aquí, també us podeu donar d’alta per rebre les notícies al vostre correu electrònic. Subscriu-t’hi!!!!
Circulars informatives que us fem arribar gràcies a la col·laboració de l’escola.

Quins valors creu l’AMPA que ha de treballar?
Col.laboració
Educació
Esbarjo
Unió
Il.lusió
Implicació

Membres de l’AMPA?
L’AMPA el formen tots els pares i mares de l’escola Freta Calella que col.laboren voluntàriament en aquesta associació , i estan representats per:

Presidenta: Judit Gómez Pascual

Vicepresidenta: Ruth Sánchez Amorós

Secretària: Mònica Artigas Fernández